Kedvezményeink duguláselhárítás esetén

 
dugulaselharitasi kedvezmenyeinkNincs kiszállási díj duguláselhárítás esetén
 
A duguláselhárítás olcsón weboldalon nem számolunk fel plusz összeget azért, hogy Önhöz kiszállunk. Tehát ha Ön felhív minket és a megoldandó duguláselhárítási problémát megfelelő módon átbeszéltük, akkor a helyszínre érkezés ingyenes.
 

Duguláselhárítás már
9 990 Ft-tól
Hívja munkatársunkat:

 
 
Nincs Folyóméter díj dugulás elhárítás esetén
 
Sokan élnek azzal a marketing trükkel, hogy ha már egyszer a helyszínen vannak, akkor majd ott megállapítják áraikat azon felül, amit Önnel már egyszer átbeszéltek. Nálunk ezzel sem kell alap esetben foglalkoznia. Duguláselhárítási szolgáltatásunk mindaddig azon összegen kerül elszámolásra - amit előzetesen lebeszéltünk Önnel - ha a dugulás 10 méteren belül van. Ebben az esetben az előre egyeztetett áron vállaljuk dugulásának szakszerű megoldását.
 
 
Nincs óradíj, ha minket bíz meg duguláselhárításával
 
Ha a duguláselhárítás komplex megoldást kíván, és ennek feladata órákon keresztül tart, akkor sem terheli Önt nagyobb duguláselhárítási ár, mint amit előzetesen átbeszéltünk Önnel. Értelemszerűen az előre nem látható problémák miatt ajánlatunk maximum 2 órán keresztüli duguláselhárítást foglal magában. Ha a probléma nagyobb, mint amit előzetesen megismerhettünk, akkor a helyszínen alakítjuk ki a duguláselhárításra rakodó plusz munka költségeit. Árazásunk természetesen ugyanolyan ügyfélbarát lesz, mint amit már a duguláselhárítási árak menüpontunkban megismerhetett.
 
 
Nincs ünnepnapi és hétvégi felár duguláselhárítása esetén
 
Számunkra fontos, hogy Ön elégedett legyen munkánkkal, így hétvégén is segítünk Önnek a dugulás elhárításban. Tehát csak azért, mert hétvége és ünnepnap van, nem számolunk fel plusz díjat dugulásának elhárítására.
 
Ami nincs nálunk...
 
kiszállási díj - 0Ft
folyóméter díj - 0Ft
óradíj - 0Ft
hétvégi felár - 0Ft
 

Megspóroltunk Önnek,
minimum 8.000,-Ft-ot.
Ezt most mi odaadjuk Önnek,
mert Ön fontos nekünk!

 
Ami viszont igen....
 
Tervezhető ár
Gyors megoldás
Tiszta munka
Garancia
© 2011-2021 olcsondugulaselharitas.hu - minden jog fenntartva
Honlapkészítés akár 1 hét alatt
magic page logo partner
Weboldal süti kezelése
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.