Felülettisztítás, sírkőtisztítás

Tökéletes tisztaság a kültéri felületeken és sirköveken! 

WOMA magasnyomású rendszerünkkel  garantáljuk a makulátlan eredményt.

Bízza ránk a tisztítást, és visszaadjuk otthona/vállalkozása ragyogását!

Garanciális munkavégzés

Munkánkra 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk. Amennyiben úgy gondolja, hogy az eredmény nem az Ön igényeinek megfelelő, díjmentesen kijavítjuk azt.

Környezetbarát megoldás

A tisztítás során sok más vállalkozással ellentétben NEM használunk vegyszereket. A szennyeződéseket magasnyomású vízsugárral távolítjuk el, így nem kell attól tartania, hogy a felület megrongálódik a vegyszerek hatására.

Rejtett költségek nélkül

Nálunk nem fogja meglepetés érni! Az árakat minden esetben átláthatóan, előre kommunikáljuk, így nem kell többletkiadásra, apróbetűs részre számítania.

Felülettisztítás, járda tisztítás, térkőtisztítás, járólaptisztítás

Térkő, járda, járólap tisztítás

Az idővel lerakódott algák és szennyeződések csúszóssá tehetik a járdákat és térköveket, ami balesetveszélyt jelenthet. A járófelüleletek tisztítása ezért nem csak esztétikai, de közlekedésbiztonsági szempontból is fontos.

Bízza ránk a tisztítást! Hatékony eszközökkel és módszerekkel garantáljuk a makulátlan eredményt. 

WOMA magasnyomású mosónk segítségével újjávarázsoljuk járdáit, térköveit.

Kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

Sírkő, műemlék tisztítás

A sírkövek karbantartása gondoskodásról és szeretetről tanúskodik az elhunyt iránt. Az emlékeink megőrzése és a sírkövek rendben tartása hozzájárul a szeretet és tisztelet folyamatos megnyilvánulásához.

Szakembereink gondosan eltávolítják a lerakódott szennyeződéseket, mohát és egyéb elszíneződéseket, visszaállítva a sírkövek eredeti szépségét.

Engedje meg, hogy figyelmesen, és tisztelettel gondoskodjunk szerettei sírjának megőrzéséről, és visszaadjuk a sírkövek eredeti megjelenését!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Miért javasolt a kültéri felületeket tisztítani?

Ismerje meg, milyen előnyökkel járhat a kültéri felületek időnkénti tisztítása.

Friss megjelenés

A tiszta és frissen tisztított térkövek és sírkövek esztétikailag vonzóbbak. A tisztaságuk és rendezettségük növeli a környezet szépségét és értékét.

Hosszabb élettartam

Az időnkénti nagynyomású tisztítás megakadályozza a felületeken lerakódó szennyeződések káros hatásait. A térkövek és sírkövek tisztán tartása segít megelőzni a korrodálódást, és a színek fakulását, így hosszabb élettartamot biztosít ezeknek a felületeknek.

Hatékony szennyeződéseltávolítás

A nagynyomású vízsugár rendkívül hatékony a makacs szennyeződések, mint például moha, penész, olajfoltok vagy ragadós szennyeződések eltávolításában. 

Felületkímélő, környezetbarát

A megfelelően beállított nyomással a nagynyomású tisztítás kíméletes a kültéri felületekhez. Nem károsítja az anyagot és a szerkezetet, így biztonságosabb és hatékonyabb a vegyszeres tisztításnál.

Kapcsolat

Töltse ki az alábbi űrlapot, és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot

Hol dolgozunk?

Veszprém, Fejér és Somogy megyében.

Elérhetőség

+3670 250 8556

Lépjen kapcsolatba velünk